Nu ska ni få se på farfar

Min Farfar

Ja, så här kunde min farfar ta sig ut på bild en gång i tiden: Carl Albert Fröberg bar hans namn.

Kommentar av Kenneth 12 okt, 2015 11:25
Fanns fina militära traditioner i din släkt. Det hade varit spännande att se dig i en liknande utstyrsel. Men du bröt den militära traditionen, och tur var detta. Vad skulle vi då språka om? Mausergevär, giv akt-lediga, varm choklad och släta bullar, tältkaminer, kängor, kanoner och en massa krut.

Svar av Curt: Det hade väl varit trevligt!
Å andra sidan var pappa också militär och jag kan inte minnas att vi någonsin pratade om det…


Kommentar av Lena 10 nov, 2015 12:35
Var det han som ursprungligen ägt sabeln, som stod i "mitt" hörn vid matbordet i många år. Noah fick den sen, vilket ledde till konflikt bland arvingarna.

Svar av Curt:
Nej, den var Erics egen, och fanns i mitt hem så länge tillbaka som jag kan minnas.

nu kommer farfar