Maj och Ingemar Höckerbo

Bröllopsfoto

Hittat bland min mammas fotografier. Det är hennes syster, Maj, som gifter sig. Jag vet inte exakt när, mem deras äldsta barn, min kusin Christina är född i tidigt 50-tal, så jag misstänker att de gifte sig i slutet av 1940-talet.

Maj sitter i mitten med sin man till höger på bilden. Ingemar Höckerbo, en gång skohandlare i Linköping, och säkert den den äldre släkting som jag tyckt allra bäst om. En oerhört sympatisk, trivsam och rolig man.

Dotter till Maj - ChristinaMaj och Ingemar gifter sig.

I övrigt
Min motmor bredvid Ingemar och hennes man, Lindström, vid hennes sida. På andra sidan om brudparet sitter nog Höckerbos. Till höger på golvet min moster Gullan med man. Min mamma står högst uppe i hörnet till höger och min pappa framför henne. Och många mer släktingar som jag känner igen

Christina

Många äktenskap leder till ett antal barn. Maj och Ingemar fick en flicka, Christina och så tvillingpojkar.

Det är inte så många av mina kusiner som jag umgåtts med, men Christina är ändå en av dem, även om det var i tonåren, d.v.s. på 1960-talet, Efter det har vi allt bara setts på några begravningar. Tvillingpojkarna är ung. tio år yngre än mig. Jag återkommer med några fler Höckerbobilder senare. Kanske rent av nästa vecka.

Christina: En avskannad Dia-bild, från jag vet inte var eller när.