2017 – 2018

Bua och Testa

Den här veckan får det bli några bilder från Bua och Testa under åren 2017 och 2018. Det gäller att hinna med alla år från 1965 tills i fjol och snart är året 2021 slut.

Kävesta

I April månad 2017 var Bert, Kennet och jag till Kävesta, där vi firade 50 år efter att vi slutat på folkhögskolan. Det var ju där vi träffades och lärde känna varandra, vilket också är anledningen till att vi nu skriver om åren som gått sedan dess.

Bua och Testa

Kävesta

Bua

Sommaren 2017 var jag till Kennet i Bua. Vi gjorde några fina utflykter. Här är vi i Laholm, varifrån Kennet har många barndomsminnen att se tillbaka på, och berätta om.

Bua och Testa
Bua

Testa

I september kom Kennet tillbaka till Testa. Vi gjorde som vanligt några utflykter, bland annat till Västernärke, samt en tur till Kvismaren för att se 20 000 tranor flyga in för nattvistelse.

Västernärke
Kvismaren

Bua

År 2018 var jag till Bua några dagar före midsommar. Den första bilden är från en plats som jag inte minns namnet på, men jag minns  att det blåste ordentligt. Den andra bilden tör vara från Morup Tånge.

Bua
Morup Tånge

Vaxholm

Som en riktig bonus fick Kennet och jag i oktober låna min svägerskas lägenhet i Vaxholm där vi tillbringade några fina dagar. På bilden är Kennet vid hamntorget där de inte säljer hamburgare, utan hamnburgare, och så ska det väl vara i hamnen.

Vaxholm