1970

Ödåkra sommaren 70

Kennet skriver på sin blogg att Inga och jag hälsade på dem i Ödåkra den sommaren. Det är en sanning med stor modifikation. Jag jobbade nämligen i sju veckor på Sankta Maria sjukhus i Helsingborg den sommaren och bodde under den tiden hos Kennet. Britt-Marie hade flytt stadsbullret och rest till stugan i urskogen i Hälleforstrakten tillsammans med barnen. Men i slutet av min jobbartid åkte Kennet upp och hämtade hem familjen och tog då med Inga till Ödåkra. Även Kennets lillebror Magnus var med ner.
Efter att jag slutat på Sankta, så tog Inga och jag en tur via Helsingör till Köpenhamn och var på Zoo och därifrån båt och tåg hem till Örebro. Vi lär ha kommit hem i mitten av augusti, men först den 20 december skriver jag till Kennet: ”Tack för senast. Tågresan hem gick utmärkt. Du trodde väl inte att vi kommit hem än. Men jo.”

Örebro

I övrigt pluggade jag, på Vuxenskolan, vad skulle jag göra annars. Bert fanns på hemmaplan, så honom träffade jag då och då och om jag inte minns fel så gifte sig Bert och Anne-Marie under det här året.

Vecka 6, 2021 -
Varje vecka ett nytt år, från och med 1965 till 2020.

ödåkra
Ödåkra 1970

Överst: Magnus och Malin
Under: Inga och Britt-Marie